Urmia Üniversitesi Ziyareti

8-11 Aralık 2023 tarihlerinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Turgut Göğebakan başkanlığında Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Selim SAĞLAM, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder ÇALMAŞUR, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Sadeler, DAYTAM Müdürü Prof. Dr. Hamdullah KILIÇ ve Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Taşkın ÖZTAŞ’ın yer aldığı Üniversitemiz heyeti, İran Urmia Üniversitesine ikili işbirliklerinin geliştirilmesi amacıyla ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında 2024 yılı Mayıs ayı içerisinde Atatürk Üniversitesi ve Urmia Üniversitesi arasında iş birliği protokolü kapsamında her iki Üniversitenin Veteriner Fakülteleri tarafından “First International Congress on Medicinal Plants and Traditional Veterinary Medicine” kongresinin ortaklaşa yapılması hususu görüşüldü.